Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,9/5 sterren

2e hands foilbeurs

Schrijver

Marco Boone

Onderwerp Nieuws
Gepubliceerd op

22/09/2021

Ben je op zoek naar gebruikt windfoil- of wingfoilmateriaal of wil je juist iets verkopen? Windfoilen Nederland organiseert zaterdag 16 oktober de allereerste 2nd hand foil market. De 2e hands foilbeurs vindt plaats op het Surfstrandje in Almere haven. Vanaf 10:00 tot 16:00 uur ben je van harte welkom.

Wil je foilmateriaal kopen?

Van 10:00 uur tot 16:00 uur kun je bij ons op het Surfstrandje in Almere Haven terecht om een gebruikte foilset of losse foilonderdelen te scoren. Het materiaal dat vooraf ingeleverd is, is door ons grondig gecontroleerd.  Zo weet je zeker dat je iets koopt dat in goede staat is. Uiteraard adviseren we je graag bij wat voor jou het beste materiaal is. Ook hebben we die dag mooie ‘end of season’ kortingen op nieuwe producten die we op voorraad hebben.

Hoe werkt het precies? De verkoper bepaalt vooraf de verkoopprijs. Koop je iets op de 2e hands foilbeurs, dan betaal je met PIN aan Windfoilen Nederland. De verkoper krijgt vervolgens van ons het volledige bedrag uitgekeerd in waardebonnen. Toegang is uiteraard gratis en er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. Aanmelden voor de 2e hands foilbeurs is niet nodig. Je bent van harte welkom!

Wil je foilmateriaal verkopen?

Lever dan op donderdag 14 oktober of vrijdag 15 oktober (beide dagen vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur) je materiaal dat je wilt verkopen, bij ons in. We checken samen of het materiaal heel en compleet is en we stellen samen de verkoopprijs vast. Als je materiaal tijdens de foil market verkocht wordt, dan krijg je een Windfoilen Nederland tegoedbon ter waarde van 100% van het verkoopbedrag. Deze tegoedbon kun je besteden bij Windfoilen Nederland in de webshop. Wij zijn officieel dealer van Starboard, Severne, IQfoil, Ensis, Mystic en AK Durable Supply dus er is altijd wel wat voor je tussen!

Wat zijn de spelregels?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief