Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,9/5 sterren

Verzend- en leveringsinformatie

Levertijd & verzendkosten voor levering in Nederland

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen in de webshop zijn exclusief verzendkosten. Zodra het verzendadres ingevuld is, krijg je de werkelijke verzendkosten te zien. Bestellingen met een waarde van € 200,- of meer leveren wij in Nederland zonder verzendkosten. Waarbij levering in Nederland boven de € 200,- gratis

Levering van de bestellingen verloopt via de postbode of pakketbezorger DHL en Mainfreight. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Je ontvangt van de vervoerder per e-mail een bericht met een track & trace code om het pakket te kunnen volgen.

Levertijd & verzendkosten voor levering buiten Nederland

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk van op de hoogte.

Wij leveren bestellingen door de hele Europese Unie en daarbuiten. Per land gelden er verschillende levertijden en verzendkosten. De verzendkosten voor de reguliere artikelen worden getoond, zodra je het afleveradres invult. Afhankelijk van het land waar je bestelling bezorgd moet worden, varieert de levertijd over het algemeen tussen de 2 tot 8 werkdagen.

Levering van de bestellingen buiten Nederland verloopt via pakketbezorger PostNL, DHL of Mainfreight. Je ontvangt van de vervoerder per e-mail een bericht met een track & trace code om het pakket te kunnen volgen. Daarin staat ook de verwachte levertijd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Juiste afleveradres

Om te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je afgeleverd kan worden is het belangrijk dat het adres volledig is en klopt. Mocht je een verkeerd of verkeerd adres opgeven dan ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele extra verzendkosten. Deze extra kosten moeten wij helaas aan je doorberekenen.

Controleer in elk geval de volgende gegevens:

Extra aandacht voor goede transportverpakking

Als geen ander weten we dat het belangrijk is dat je bestelling in goede orde en zonder beschadigingen bij je bezorgd wordt. Wij besteden dan ook extra aandacht aan het extra goed verpakken van de bestellingen. Mocht er onverhoopt tijdens transport een product beschadigd zijn, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Mocht een bestelling beschadigd aankomen, maak dan foto’s van;

Heb je nog vragen?