Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,9/5 sterren

Informatie over bestellen en betalen

Bestellen

Via de webshop kun je eenvoudig producten bestellen en afrekenen. Het is niet nodig om een account aan te maken. Zonder account kun je ook een product kopen en aanschaffen. Het voordeel van het hebben van een account is je daar alle bestellingen en facturen kunt terugvinden.Wil je toch liever persoonlijk contact? Bel of mail ons dan.

Prijzen in de webshop

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief BTW (het geldende BTW percentage voor Nederland). Bestel je voor levering buiten Nederland, maar binnen de Europese Unie dan krijg je nadat je het volledige afleveradres hebt ingevuld het totaalbedrag met het BTW percentage dat geldt in het land van aflevering te zien aangevuld met (eventuele) verzendkosten. Bestel je voor levering buiten de Europese Unie, dan wordt enkel het bedrag exclusief BTW aangevuld met verzendkosten berekend. In dat geval dien je zelf bij de aflevering BTW (het percentage dat geldt in land van aflevering) over je bestelling te betalen.

Betalen

Betalen van je bestelling is op in de webshop veilig. Windfoilen Nederland gebruikt speciale beveiligde SSL lijnen met betrouwbare beveiligingscertificaten. Mocht je toch iets verdachts tegenkomen, laat het ons gerust weten.

Online betaalmethoden

Betalen kan in onze webshop op verschillende manieren. Uiteraard kun je op een veilige manier met de meest voorkomende betaalmethoden als iDEAL, Credit Card of PayPal betalen of eenvoudig via bankoverschrijving. Achteraf betalen is mogelijk via Klarna of Afterpay. Contante betaling kan enkel bij het afhalen op onze leslocatie.

Terugbetaling na retourneren

Zodra we je retourzending in nieuwstaat terugontvangen hebben, betalen we je binnen 5 werkdagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode en bank af. Heb je contant betaald? Bij retourneren in onze winkel betalen we een bedrag tot €50 contant terug. Een bedrag boven de €50 storten we terug op je rekening.

Buiten de EU / Tax Free kopen

Als je buiten de EU woont dan is het mogelijk om Tax Free te shoppen. Bestel je via de webshop een product en je woont buiten de EU dan wordt het BTW percentage automatisch 0%, zodra je het verzendadres invoert. Indien je in Nederland de aankoop ophaalt en met het vliegtuig exporteert, dan is het mogelijk om de BTW terug te vragen. Op de pagina Tax Free shopping staat hoe dit werkt.

Let op, bij levering buiten de EU leveren wij de goederen zonder BTW en DAP (Delivered At Place), dat betekent dat je naast de BTW ook invoerrechten moet betalen!

Heb je nog vragen?