Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,8/5 sterren

Lesaanbod windfoilen en wingfoilen

Boek snel voor een goede start

Bekijk ons aanbod WINDfoil & WINGfoil lessen

Onze enthousiaste en CWO gecertificeerde instructeurs helpen je graag om het foilen snel en op een goede manier onder de knie te krijgen. Bekijk hieronder ons aanbod.

Aanbod WINDfoillessen

WINDfoil Introductieles – 1,5 uur

windfoilen home

Introductieles Windfoilen, maak in een les van 1,5 uur kennis met het windfoilen en ervaar je hoe gaaf en spectaculaire deze nieuwe sport is. Deze introductielessen worden 4 x per jaar georganiseerd.

De meeste cursisten kunnen na de introductieles zelfstandig verder oefenen. Heb je na de introductieles nog behoefte aan een follow-up, dan kun je een privéles boeken.

Gebruik van windfoilmateriaal en helm is inbegrepen in het lesgeld. Eventueel kun je een geschikt tuigage bij ons huren.

Kijk voor meer informatie en data op de pagina WINDfoil introductieles.

WINDfoil Privéles / Advanced – 2 uur

Beginners: Wil je snel en/of door de weeks leren windfoilen? Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur). We maken samen met jou een plan van aanpak om je zo snel mogelijk te leren windfoilen.

Advanced: Verbeter je techniek of leer die ene fantastische move door 1:1 met een windfoilinstructeur het water op te gaan tijdens een privéles. Ook voor tuning, slalomtraining of advies van materiaal kun je bij ons een privéles boeken.

Van te voren bepalen we wat je wilt leren en hoe we dit gaan oefenen. Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur).

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina privéles.

Aanbod WINGfoillessen

WINGfoil Introductieles – 1,5 uur

Wingfoil introductieles, maak in 1,5 uur tijd kennis met deze spectaculaire vorm van watersport.

Na een korte instructie ga je in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten met de instructeur het water op.

Tijdens de wingfoilles stellen wij een wingfoilboard, wing, foil en helm beschikbaar om mee te lessen. Deze introductielessen worden 4 x per jaar georganiseerd.

Kijk op de pagina wingfoil introductieles voor meer informatie en data.

WINGfoil Privéles / Advanced – 2 uur

Beginners: Wil je snel en/of door de weeks leren wingfoilen? Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur). We maken samen met jou een plan van aanpak om je zo snel mogelijk te leren wingfoilen.

Advanced: Verbeter je techniek of leer die ene fantastische move door 1:1 met een wingfoilinstructeur het water op te gaan tijdens een privéles. Ook voor tuning of advies van materiaal kun je bij ons een privéles boeken.

Van te voren bepalen we wat je wilt leren en hoe we dit gaan oefenen. Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur).

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina privéles.

Onze les- en testlocaties

Windfoilen Nederland maakt gebruik van 2 locaties waar de lessen gegeven worden en waar op afspraak windfoil en wingfoilmateriaal uitgetest kan worden. De locatie waar de les of testafspraak plaatsvindt wordt bepaald o.b.v. de windverwachting en windrichting.

Locatie Gooimeer Almere Haven

Onze ‘home base’ spot. Met de meeste windcondities en windrichtingen vinden de activiteiten plaats in Almere op het Gooimeer.

Het water is overal diep genoeg om veilig te foilen. Via een zandstrand kun je eenvoudig het water op.

Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de kleedruimte en douches van de windsurfvereniging. Er is voldoende ruimte om (gratis) te parkeren.

Adres: Gooimeer Almere Haven: Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2, 1353 CT Almere Haven.

Hookipabeach locatie Windfoilen Nederland vogelvlucht

Locatie Hoekipadijk Markermeer Lelystad

Deze locatie in Lelystad is een ideale locatie waar met name met Noord tot Noordoostelijke windrichtingen gefoild kan worden. Via een zandstrand van ca 20 meter breed kun je eenvoudig het Markermeer op. Op deze locatie is het overal voldoende diep om te wing- of windfoilen. Daarnaast hebben we daar geen last van waterplanten in het zomerseizoen.

Op deze locatie is er voldoende (gratis) parkeerruimte.

Adres: Hoekipadijk is: Markerstrekdam 2, 8242 NA Lelystad.

Heb je vragen over de lessen?