Openingstijden: Ma-Vr 12:00 - 18:00 | Za-Zo 10:00 - 18:00
Onze klanten geven ons 4,8/5 sterren

Lesaanbod windfoilen, wingfoilen en wingskaten

Boek snel voor een goede start

Bekijk ons aanbod WINGfoil | WINDfoil  | WINGskate lessen

Onze enthousiaste en CWO gecertificeerde instructeurs helpen je graag om het foilen snel en op een goede manier onder de knie te krijgen. Bekijk hieronder ons aanbod.

Aanbod WINGfoillessen

WINGfoil introductieles – 2 uur

Introductieles Wingfoilen, maak in een les van 2 uur kennis met het wingfoilen en ervaar je hoe gaaf en spectaculaire deze nieuwe sport is.

Na de introductieles kun je als follow-up de 5-daagse Wingfoilcursus volgen om het wingfoilen volledig onder de knie te krijgen. Gebruik van materiaal en helm is inbegrepen in het lesgeld.

Kijk voor meer informatie en startdata op de pagina WINGfoil introductieles.

5-daagse WINGfoil cursus

5-Daagse wingfoilcursus, leer in 5 dagen in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers goed wingfoilen.

De lessen duren 2 uur en volg je in het weekend, 5 weken achter elkaar. Tijdens de lessen iedere cursist op een set die beschikbaar wordt gesteld. Gebruik van materiaal en helm is inbegrepen in het cursusgeld.

Kijk voor de lesopbouw en startdata op de pagina 5-daagse WINGfoilcursus.

Privéles / Advanced les

Advanced: Verbeter je techniek of leer die ene fantastische move door 1:1 met een wingfoilinstructeur het water op te gaan. Van te voren bepalen we wat je wilt leren en hoe we dit gaan oefenen. Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur).

Beginners: Wil je snel en/of door de weeks leren wingfoilen? Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur). Samen met jouw maken we een plan van aanpak om je zo snel mogelijk te leren wingfoilen.

Aanbod WINDfoillessen

WINDfoilles – 2 uur

Windfoilles, leer in 2 uur goed windfoilen tijdens met een windfoilles.

Na een korte instructie ga je in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten met de instructeur het water op. In de meeste gevallen is het volgen van 1 windfoilles voldoende om zelfstandig te gaan windfoilen.

Tijdens de windfoilles stellen wij een windfoilboard, windfoil en helm beschikbaar om mee te oefenen. Eventueel kun je een geschikt tuigage bij ons huren.

Kijk op de pagina windfoilles voor meer informatie en startdata.

Privéles / Advanced

Advanced: Verbeter je techniek of leer die ene fantastische move door 1:1 met een windfoilinstructeur het water op te gaan tijdens een privéles. Ook voor tuning van materiaal of wedstrijdtrainingen kun je bij ons een privéles boeken.

Van te voren bepalen we wat je wilt leren en hoe we dit gaan oefenen. Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur).

Beginners: Wil je snel en/of door de weeks leren windfoilen? Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur). We samen met jouw een plan van aanpak om je zo snel mogelijk te leren wingfoilen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina privéles.

Wingskate clinic

Wingskaten is een leuke en laagdrempelige variant van het wingfoilen. Al met heel weinig wind kun je ervaren hoe het voelt om vooruit geblazen te worden. Goede voorbereiding op het leren windfoilen en als leuk uitje.

De clinics duren 1,5 uur en het gebruik van het materiaal en beschermingsmateriaal is inbegrepen in de prijs van de clinic.

Heb je vragen over de lessen of clinics?