Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,9/5 sterren

Lesaanbod wingfoilen en windfoilen

Boek snel voor een goede start

Ontdek de opwindende wereld van het WINDfoilen & WINGfoilen!

Laat onze gepassioneerde, CWO-gecertificeerde instructeurs je begeleiden naar moeiteloos en meesterlijk foilen. Neem een kijkje hieronder en ontdek ons lesaanbod!

Aanbod WINGfoillessen

WINGfoil Introductieles – 1,5 uur

Wingfoil introductieles, maak in 1,5 uur tijd kennis met deze spectaculaire vorm van watersport.

Na een korte instructie ga je in kleine groepjes van maximaal 4 cursisten met de instructeur het water op.

Tijdens de wingfoilles stellen wij een wingfoilboard, wing, foil en helm beschikbaar om mee te lessen. Deze introductielessen worden 4 x per jaar georganiseerd.

Kijk op de pagina wingfoil introductieles voor meer informatie en data.

WINGfoil Privéles / Advanced – 2 uur

Beginners: Wil je snel en/of door de weeks leren wingfoilen? Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur). We maken samen met jou een plan van aanpak om je zo snel mogelijk te leren wingfoilen.

Advanced: Verbeter je techniek of leer die ene fantastische move door 1:1 met een wingfoilinstructeur het water op te gaan tijdens een privéles. Ook voor tuning of advies van materiaal kun je bij ons een privéles boeken.

Van te voren bepalen we wat je wilt leren en hoe we dit gaan oefenen. Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur).

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina privéles.

Aanbod WINDfoillessen

WINDfoil Introductieles – 1,5 uur

wind foiling home

Introductieles Windfoilen, maak in een les van 1,5 uur kennis met het windfoilen en ervaar je hoe gaaf en spectaculaire deze nieuwe sport is. Deze introductielessen worden 4 x per jaar georganiseerd.

De meeste cursisten kunnen na de introductieles zelfstandig verder oefenen. Heb je na de introductieles nog behoefte aan een follow-up, dan kun je een privéles boeken.

Gebruik van windfoilmateriaal en helm is inbegrepen in het lesgeld. Eventueel kun je een geschikt tuigage bij ons huren.

Kijk voor meer informatie en data op de pagina WINDfoil introductieles.

WINDfoil Privéles / Advanced – 2 uur

Beginners: Wil je snel en/of door de weeks leren windfoilen? Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur). We maken samen met jou een plan van aanpak om je zo snel mogelijk te leren windfoilen.

Advanced: Verbeter je techniek of leer die ene fantastische move door 1:1 met een windfoilinstructeur het water op te gaan tijdens een privéles. Ook voor tuning, slalomtraining of advies van materiaal kun je bij ons een privéles boeken.

Van te voren bepalen we wat je wilt leren en hoe we dit gaan oefenen. Boek hiervoor een privéles (minimaal 2 uur).

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina privéles.

Onze les- en testlocaties

Windfoilen Nederland maakt gebruik van 2 locaties waar de lessen gegeven worden en waar op afspraak windfoil en wingfoilmateriaal uitgetest kan worden. De locatie waar de les of testafspraak plaatsvindt wordt bepaald o.b.v. de windverwachting en windrichting.

Locatie Gooimeer Almere Haven

Onze ‘home base’ spot. Met de meeste windcondities en windrichtingen vinden de activiteiten plaats in Almere op het Gooimeer.

Het water is overal diep genoeg om veilig te foilen. Via een zandstrand kun je eenvoudig het water op.

Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de kleedruimte en douches van de windsurfvereniging. Er is voldoende ruimte om (gratis) te parkeren.

Adres: Gooimeer Almere Haven: Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2, 1353 CT Almere Haven.

Leslocatie Almere Haven nw logo
Leslocatie Tulpeiland Zeewolde nw logo

Locatie Tulpeiland Zeewolde

Deze locatie in Zeewolde is een ideale locatie waar met windrichtingen van Noord tot en met Zuidoost heel goed gefoild kan worden. Via een zandstrand van ca 20 meter breed kun je eenvoudig het water in.

Door een strekdam 100 meter uit de kant is het water bijna altijd vlak. Ideaal om te leren wingfoilen of windfoilen. Op deze locatie is het overal voldoende diep om te wing- of windfoilen.

Op deze locatie is er voldoende (gratis) parkeerruimte.

Adres: Zeewolderdijk, Zeewolde. Coördinaten: 52.348000, 5.537199

Heb je vragen over onze lessen?