Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,9/5 sterren

Over Windfoilen Nederland

Een team van enthousiaste en verslaafde foilfreaks

Ontstaan uit passie voor het windfoilen

Windfoilen Nederland is opgericht eind 2017. In dat jaar heeft oprichter en eigenaar Marco Boone leren windfoilen. Onze drive is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het windfoilen en wingfoilen.

Windfoilen Nederland was in Nederland de eerste plek waar je kon leren windfoilen. Inmiddels is de foilschool flink gegroeid en bieden we ook wingfoilcursussen aan en verkopen we via de webshop windfoil- en wingfoilmateriaal van genormeerde merken.

Duidelijk en heldere uitleg met liefde voor de sport

“Door de heldere, duidelijke uitleg van Windfoilen Nederland waren de eerste windfoil meters snel gemaakt. Marco heeft zelf al veel ervaring met windfoilen en weet zijn liefde voor en kennis van de sport op een hele prettige manier over te brengen. Aanrader!”

Cornelia van der Schilden

Officieel dealer van A merken

AK-logo
F4 foils logo
Airush_logo
FMX racing logo

Onze les- en testlocaties

Windfoilen Nederland maakt gebruik van 2 locaties waar de lessen gegeven worden en waar op afspraak windfoil en wingfoilmateriaal uitgetest kan worden. De locatie waar de les of testafspraak plaatsvindt wordt bepaald o.b.v. de windverwachting en windrichting.

Locatie Gooimeer Almere Haven

Onze ‘home base’ spot. Met de meeste windcondities en windrichtingen vinden de activiteiten plaats in Almere op het Gooimeer.

Het water is overal diep genoeg om veilig te foilen. Via een zandstrand kun je eenvoudig het water op.

Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de kleedruimte en douches van de windsurfvereniging. Er is voldoende ruimte om (gratis) te parkeren.

Adres: Gooimeer Almere Haven: Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2, 1353 CT Almere Haven.

Hookipabeach locatie Windfoilen Nederland vogelvlucht

Locatie Hoekipadijk Markermeer Lelystad

Deze locatie in Lelystad is een ideale locatie waar met name met Noord tot Noordoostelijke windrichtingen gefoild kan worden. Via een zandstrand van ca 20 meter breed kun je eenvoudig het Markermeer op. Op deze locatie is het overal voldoende diep om te wing- of windfoilen. Daarnaast hebben we daar geen last van waterplanten in het zomerseizoen.

Op deze locatie is er voldoende (gratis) parkeerruimte.

Adres: Hoekipadijk is: Markerstrekdam 2, 8242 NA Lelystad.

Maak een vliegende start met Windfoilen Nederland