Openingstijden: Ma-Vr 12:00 - 18:00 | Za-Zo 10:00 - 18:00
Onze klanten geven ons 4,8/5 sterren

Over Windfoilen Nederland

Een team van enthousiaste en verslaafde foilfreaks

Ontstaan uit passie voor het windfoilen

Windfoilen Nederland is opgericht eind 2017. In dat jaar heeft oprichter en eigenaar Marco Boone leren windfoilen. Nadat hij alles zelf heeft moeten uitvinden is hij helemaal verslaafd geraakt aan het ‘kunnen vliegen’. Zijn drive was om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het windfoilen. Windfoilen Nederland was in Nederland de eerste plek waar je onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs kon leren windfoilen. Inmiddels is de foilschool flink gegroeid en biedt het bedrijf ook wingfoilcursussen aan en verkoopt het bedrijf via de webshop windfoil- en wingfoilmateriaal van genormeerde merken.

Duidelijk en heldere uitleg met liefde voor de sport

“Door de heldere, duidelijke uitleg van Windfoilen Nederland waren de eerste windfoil meters snel gemaakt. Marco heeft zelf al veel ervaring met windfoilen en weet zijn liefde voor en kennis van de sport op een hele prettige manier over te brengen. Aanrader!”

Cornelia van der Schilden

Officieel dealer van de volgende merken

AK-logo
FMX racing logo
Airush_logo
SABfoil logo

Onze les- en verhuurlocatie Camp & Surf Markermeer Hookipa Beach

Hookipabeach locatie Windfoilen Nederland vogelvlucht

Hookipa Beach Lelystad ideaal voor foilen

De locatie waar we onze lessen geven en waar je foil materiaal kunt huren is ideaal voor het windfoilen.

Op het terrein van Camp & Surf Markermeer heten we je graag van hartelijk welkom. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor een top dagje uit.

Via een zandstrand van ca 20 meter breed kun je eenvoudig het Markermeer op. Op deze locatie is het overal voldoende diep om te wing- of windfoilen. Daarnaast hebben we geen last van waterplanten in het zomerseizoen.

Ons adres is: Markerstrekdam 2, 8242 NA (Hookipa Dijk) Lelystad.

Hookipabeach locatie Windfoilen Nederland strand

Gratis parkeren & overige faciliteiten

Voor het recreatieterrein zijn voldoende plekken waar je gratis kunt parkeren. Er is ruim voldoende plek om op te tuigen. Ook zijn er voldoende sanitaire voorzieningen op de locatie

Op het terrein van Camp & Surf Markermeer zijn 55 camperplekken om eventueel te overnachten. Bij Camp & Surf kun je ook SUP’s of gewone surfplanken huren.

Op loopafstand (ca 10 min lopen) bevindt zich het grootste Fashion outlet van Nederland; Bataviastad. Zo is er voor iedereen voldoende te doen.

Maak een vliegende start met Windfoilen Nederland