Openingstijden: Ma-Za 9:00 - 17:00
Onze klanten geven ons 4,9/5 sterren

Over Windfoilen Nederland

Een team van enthousiaste en verslaafde foilfreaks

Ontstaan uit passie voor het windfoilen

Windfoilen Nederland is opgericht eind 2017. In dat jaar heeft oprichter en eigenaar Marco Boone leren windfoilen. Nadat hij alles zelf heeft moeten uitvinden is hij helemaal verslaafd geraakt aan het ‘kunnen vliegen’. Zijn drive was om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het windfoilen. Windfoilen Nederland was in Nederland de eerste plek waar je onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs kon leren windfoilen. Inmiddels is de foilschool flink gegroeid en biedt het bedrijf ook wingfoilcursussen aan en verkoopt het bedrijf via de webshop windfoil- en wingfoilmateriaal van genormeerde merken.

Duidelijk en heldere uitleg met liefde voor de sport

“Door de heldere, duidelijke uitleg van Windfoilen Nederland waren de eerste windfoil meters snel gemaakt. Marco heeft zelf al veel ervaring met windfoilen en weet zijn liefde voor en kennis van de sport op een hele prettige manier over te brengen. Aanrader!”

Cornelia van der Schilden

Officieel dealer van de volgende merken

AK-logo
FMX racing logo
Airush_logo

De locatie in Almere op het Gooimeer ideaal voor foilen

De locatie waar de windfoilcursussen gehouden worden is ideaal voor het windfoilen. We kunnen via een zandstrand het water in en na ca 20 meter is het diep genoeg om op te stappen en weg te kunnen varen. Het Gooimeer is overal voldoende diep en er is voldoende ruimte om ongehinderd te kunnen windfoilen. Ons adres is: Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2 in Almere Haven. Bekijk hier de actuele beelden via de webcam. 

Gratis parkeren aan het surfstrand

Op de Gooimeerdijk aan het surfstrand is voldoende parkeergelegenheid voor auto en eventueel een surfstrailer of caravan. Het goede nieuws is dat parkeren GRATIS is!

Maak een vliegende start met Windfoilen Nederland