Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,9/5 sterren

Over Windfoilen Nederland

Een team van enthousiaste en verslaafde foilfreaks

Ontstaan uit passie voor het windfoilen

Windfoilen Nederland is opgericht eind 2017. In dat jaar heeft oprichter en eigenaar Marco Boone leren windfoilen. Onze drive is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met het windfoilen en wingfoilen.

Windfoilen Nederland was in Nederland de eerste plek waar je kon leren windfoilen. Inmiddels is de foilschool flink gegroeid en bieden we ook wingfoilcursussen aan en verkopen we via de webshop windfoil- en wingfoilmateriaal van genormeerde merken.

Duidelijk en heldere uitleg met liefde voor de sport

“Door de heldere, duidelijke uitleg van Windfoilen Nederland waren de eerste windfoil meters snel gemaakt. Marco heeft zelf veel ervaring met windfoilen en wingfoilen en weet zijn liefde voor en kennis van de sport op een hele prettige manier over te brengen. Aanrader!”

Cornelia van der Schilden

Officieel dealer van A merken

AK-logo
F4 foils logo
North
Freewing logo
FMX racing logo
Future Fly logo
Forward WIP logo
Lisa windsurfing logo

Onze les- en testlocaties

Windfoilen Nederland maakt gebruik van 2 locaties waar de lessen gegeven worden en waar op afspraak windfoil en wingfoilmateriaal uitgetest kan worden. De locatie waar de les of testafspraak plaatsvindt wordt bepaald o.b.v. de windverwachting en windrichting.

Locatie Gooimeer Almere Haven

Onze ‘home base’ spot. Met de meeste windcondities en windrichtingen vinden de activiteiten plaats in Almere op het Gooimeer.

Het water is overal diep genoeg om veilig te foilen. Via een zandstrand kun je eenvoudig het water op.

Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de kleedruimte en douches van de windsurfvereniging. Er is voldoende ruimte om (gratis) te parkeren.

Adres: Gooimeer Almere Haven: Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2, 1353 CT Almere Haven.

Leslocatie Almere Haven nw logo
Leslocatie Tulpeiland Zeewolde nw logo

Locatie Tulpeiland Zeewolde

Deze locatie in Zeewolde is een ideale locatie waar met windrichtingen van Noord tot en met Zuidoost heel goed gefoild kan worden. Via een zandstrand van ca 20 meter breed kun je eenvoudig het water in.

Door een strekdam 100 meter uit de kant is het water bijna altijd vlak. Ideaal om te leren wingfoilen of windfoilen. Op deze locatie is het overal voldoende diep om te wing- of windfoilen.

Op deze locatie is er voldoende (gratis) parkeerruimte.

Adres: Zeewolderdijk, Zeewolde. Coördinaten: 52.348000, 5.537199

Maak een vliegende start met Windfoilen Nederland