Openingstijden: Ma-Vr 12:00 - 18:00 | Za-Zo 10:00 - 18:00
Onze klanten geven ons 4,8/5 sterren

Retourneren en garantie

Ruilen en retourneren

Bij Windfoilen Nederland kun je een artikel binnen 14 dagen na ontvangst gratis ruilen of retourneren. Een retour of omruilverzoek kun je eenvoudig aanvragen door ons een mail te sturen. Je hebt 2 opties:

De keuze kun je aangeven in aangeven in de mail aan ons.

Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen of het product te kunnen ruilen voor een ander product, is het belangrijk om je product in de originele staat, ongebruikt en onbeschadigd terug te sturen. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Let op de kosten voor het retourneren of omruilen zijn voor jouw rekening!

Je bent zelf aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.

Terugbetaling na retourneren

Zodra we je retourzending in nieuwstaat terugontvangen hebben, betalen we je binnen 5 werkdagen terug. Hoe snel je het geld op je rekening hebt, hangt af van je betaalmethode en bank af. Wij betalen je altijd terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je aangeeft het bedrag op een andere wijze terug te willen ontvangen.

Garantie

Wij geven als officieel dealer om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat (tijdens transport) waardoor je aanspraak kunt maken op fabrieksgarantie. Wanneer je een gebrek aan het product ontdekt dien je binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval binnen één maand. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan één maand ook acceptabel zijn.

Indien je tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen beoordeelt de leverancier of het gebrek een fabricagefout is of dat het door eigen toedoen ontstaan is. Indien het een fabricagefout is dan, zal het product op kosten van de leverancier gerepareerd of vervangen worden.

Heb je nog vragen?