Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,9/5 sterren

Windfoil testdag 10 mei

Schrijver

Marco Boone

Onderwerp Testen en reviews
Gepubliceerd op

03/05/2018

Windfoilen Nederland organiseert donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) een windfoiltest in Almere Haven. Vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur kun voor slechts € 25,- 2 uur lang  diverse windfoils en windfoilboards uitproberen. Zo kun je zelf ervaren welke windfoil het beste bij je past. Ook geven we graag advies over diverse windfoils en windfoilboards.

Windfoil revolutie

Alle windsurfmerken hebben inmiddels 1 of meerdere windfoils in het assortiment. Van windfoils vanaf € 799,- tot windfoils die bijna € 3.000,- kosten. Vaak verschillende uitgangspunten en ‘vliegeigenschappen’. Hetzelfde geldt voor de boards. Sommige boards zijn speciaal ontwikkeld voor het windfoilen en sommige boards zijn aangepaste versie van de ‘planeer’ versies. Wij hebben de boards die wij verhuren en waar we op lesgeven allemaal getest en helpen je graag met het maken van de voor jou beste keuze.

Kom 10 mei naar het surfstrand in Almere Haven en test de windfoils zelf. Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan alvast aan en geef aan welke windfoils je wilt testen. Adres: Windsurfcentrum Almere, Gooimeerdijk West Surstrand Haven nr 2

Meld je aan voor onze nieuwsbrief