Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,9/5 sterren

Watersport opstapdag 17 mei

Schrijver

Marco Boone

Onderwerp Nieuws
Gepubliceerd op

24/02/2020

Update: Windfoil & Watersport opstapdag 17 mei gecancelled!

Om de verdere verspreiding van het Coronavirus af te remmen zijn we genoodzaakt om de Windfoil- en watersportopstapdag van 17 mei te cancellen. Zodra we in Nederland weer evenementen mogen organiseren gaan wij uiteraard opnieuw een Windfoilopstapdag organiseren. Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een mail en we zetten je alvast op de deelnemerslijst

Zondag 17 mei organiseren wij samen met Windsurfvereniging Almere Centraal een Haddock watersport de jaarlijkse “Watersport Opstapdag”. De activiteiten vinden plaats op het surfstrandje in Almere Haven. De Watersport opstapdag start om 10:00 uur en eindigd om 17:00 uur.

Tijdens deze kan kun je d.m.v. clinics op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met diverse watersporten. Ook op de kant is het nodige te zien en te doen. De perfecte dag voor een lekker dagje uit. Lees hieronder het volledige programma.

Wij organiseren de 17e mei de eerste windfoilopstapdag. Je kunt je aanmelden voor 1 van de 3 clinics om zelf te ervaren hoe gaaf het is om te vliegen boven het water. Ik kleine groepjes van maximaal 5 deelnemers ga je met een ervaren instructeur na een korte instructie het water op. De clinic duurt 1,5 uur en kost € 60,-. Voor meer informatie over de clinic, het programma en om je aan te melden vind je op de pagina Windfoilopstapdag. Let op, wees er snel bij, want Vol = Vol!

Windsurf vereniging Almere Centraal organiseert tijdens de watersport opstapdag de hele dag door windsurfclinics. Voor slechts € 10,- kun je deelnemen aan één van de windsurfclinics. De windsurfclinics duren 1,5 uur. Na een korte instructie op de kant ga je met 2 instructeurs het water op. Het gebruik van een pak, schoentjes en zwemvest is inbegrepen in de prijs. Voor meer informatie over de windsurfclinics en inschrijven, kijk op de site van Windsurfvereniging Almere Centraal.

Bij Haddock Watersport kunnen deelnemers van alle leeftijden zich aanmelden voor een zeilclinic in de Valk. Hierbij zit je bij een instructeur aan boord, krijg je onderweg instructies en mag je zelf het roer overnemen. Ook worden er zeilclinics gegeven in de Optimist aan kinderen van 7 t/m 12 jaar. Daarbij gaan de deelnemers allemaal in een eigen bootje het water op. Beide zeilclinics duren 1,5 uur en de kosten bedragen € 10,- per persoon. Het gebruik van een zwemvest is inbegrepen in de prijs. Voor meer informatie over de zeilcinics en inschrijven, kijk op de site van Haddock Watersport.

Kiteboardschool.nl komt naar Almere met haar e-foils. E-foiling is vliegen boven het water op een plankje, waarbij de foil wordt aangedreven door een motortje. Ook hiervoor kun je inschrijven voor 1 van de clinics. Je gaat, onder begeleiding van professionele instructeurs, het water op om de sensatie van het vliegen te ervaren. Voor meer informatie en boeken van een clinic ga je naar de website van Kiteboardschool.nl.

Het nieuwste windsurf- en windfoilmateriaal testen

Alle grote windsurfmerken zijn tijdens de windsurfopstapdag aanwezig met het nieuwste windsurf- en windfoilmateriaal dat GRATIS uitgeprobeerd kan worden. De merken Starboard, Severne, Naish, Fanatic en Duotone zijn in elk geval van de partij.

En nog veel meer…

Naast bovengenoemde clinics zijn er nog andere activiteiten op de kant en op het water waar je gratis of tegen een kleine vergoeding aan kunt deelnemen;

Even bijkomen…?

Bij Beachbar Haddock is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje lekker te chillen op het zonneterras. Tussen 9.30 en 12.00 uur kan je de dag goed beginnen met een gezond ontbijtje en vanaf 12.00 uur gaat de barbecue aan voor de nodige hamburgers en saté. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor fijne muziek om helemaal in de zomerstemming te komen.

Locatie

De lessen vinden plaats in Almere Haven bij Haddock Watersport.
Het adres is: Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2, 1353 CT Almere Haven. Telefoonnummer: 06-12138112