Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,9/5 sterren

Privéles wingfoilen of windfoilen

De snelste en meest effectieve manier van leren

Privéles wingfoilen of windfoilen – € 59,- per uur p.p. (minimaal 2 uur)

Wil je maximale aandacht en de snelste progressie maken op een tijdstip dat jou uitkomt? Met een privéles wingfoilen of windfoilen krijg je het onder begeleiding van ervaren CWO gecerficeerde instructeurs het gegarandeerd snel onder de knie. Of wil je juist je techniek verbeteren of die ultieme tric leren? Dan gaan we o.b.v. een voor jou om maat gemaakt plan aan de slag.

De privélessen kosten € 59,- per uur per persoon, met een minimale lesduur van 2 uur. De prijs is exclusief het gebruik van windfoil of wingfoilmateriaal. Privélessen geven wij aan maximaal 2 personen tegelijk. Boek nu zelf je privéles op een door jou te kiezen datum en tijdstip in.

priveles wingfoilen

Opzet privéles leren wingfoilen of windfoilen

Wil je leren wingfoilen of windfoilen, dan starten we de priveles altijd met een korte theoretische uitleg over het foilen. We leggen uit hoe je ‘op de foil’ komt en hoe je stabiel kunt foilen.

Voordat je met de instructeur het water opgaat, kijken we samen naar de afstelling van je materiaal, zodat we zeker zijn dat je met de best mogelijke set up het water opgaat.

Het grootste gedeelte van de les ben je zelf aan het oefenen op je eigen set. De instructeur gaat mee het water op, zodat je ook op het water direct feedback en/of instructies krijgt.

Onze lessers ervaren deze manier van lesgeven en direct instructies krijgen als erg prettig en waardevol.

Ook overtuigd? Via deze link kun je in onze online agenda direct zelf eenvoudig je privéles inplannen op een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Heb je nog vragen neem gerust contact met ons op.

Advanced privéles wingfoilen of windfoilen

Kun je al wingfoilen of windfoilen en wil je techniek verbeteren? Of wil je de foilende gijp leren? Of de tuning van je set up verbeteren? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring als instructeurs en testers van materiaal kunnen we je daar goed bij helpen. O.b.v. je wensen maken we een lesplan dat we vervolgens met je afstemmen.

Na een korte theoretische instructie en/of tuning van het foilmateriaal ga je samen met de instructeur het water op. De instructeur zal op het water je feedback en instructies geven.

De instructeur gaat mee het water op, zodat je ook op het water direct feedback en/of instructies krijgt.

Onze lessers ervaren deze manier van lesgeven en direct instructies krijgen als erg prettig en waardevol.

Ook overtuigd? Via deze link kun je in onze online agenda direct zelf eenvoudig je privéles inplannen op een datum en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Heb je vragen neem gerust contact met ons op.

priveles windfoilen

Kosten privéles & huur wingfoil of windfoil materiaal

Heb je geen eigen materiaal of wil je liever op ons materiaal lessen, dan kun je het materiaal bij ons huren. van de merken Starboard, Severne, AK, Freewing en F4 Foils. Ook kun je bij ons een wetsuit en helm huren. Hieronder vind je een overzicht van de kosten.

ItemKosten per uur
Privéles per uur (minimaal 2 uur, maximaal 2 personen) € 59,-
Huur board + foil € 28,-
Huur wing / tuigage / board / foil€ 17,-
Wetsuit € 5,-
Trapeze / Zwemvest / Schoentjes / Helm€ 3,-

Duidelijk en heldere uitleg met liefde voor de sport

“Door de heldere, duidelijke uitleg van Windfoilen Nederland waren de eerste windfoil meters snel gemaakt. Marco heeft zelf veel ervaring met windfoilen en wingfoilen en weet zijn liefde voor en kennis van de sport op een hele prettige manier over te brengen. Aanrader!”

Cornelia van der Schilden

Veel gestelde vragen over onze wing- en windfoillessen

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Hoe oud moet je minimaal zijn om deel te kunnen nemen aan foillessen?

Moet je kunnen windsurfen om te leren wingfoilen?

Is het leren wingfoilen of windfoilen zwaar en intensief?

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op het wingfoilen of windfoilen?

Wat gebeurt er met de les als er te weinig of juist teveel wind staat?

Onze les- en testlocaties

Windfoilen Nederland maakt gebruik van 2 locaties waar de lessen gegeven worden en waar op afspraak windfoil en wingfoilmateriaal uitgetest kan worden. De locatie waar de les of testafspraak plaatsvindt wordt bepaald o.b.v. de windverwachting en windrichting.

Locatie Gooimeer Almere Haven

Onze ‘home base’ spot. Met de meeste windcondities en windrichtingen vinden de activiteiten plaats in Almere op het Gooimeer.

Het water is overal diep genoeg om veilig te foilen. Via een zandstrand kun je eenvoudig het water op.

Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de kleedruimte en douches van de windsurfvereniging. Er is voldoende ruimte om (gratis) te parkeren.

Adres: Gooimeer Almere Haven: Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2, 1353 CT Almere Haven.

Leslocatie Almere Haven nw logo
Leslocatie Tulpeiland Zeewolde nw logo

Locatie Tulpeiland Zeewolde

Deze locatie in Zeewolde is een ideale locatie waar met windrichtingen van Noord tot en met Zuidoost heel goed gefoild kan worden. Via een zandstrand van ca 20 meter breed kun je eenvoudig het water in.

Door een strekdam 100 meter uit de kant is het water bijna altijd vlak. Ideaal om te leren wingfoilen of windfoilen. Op deze locatie is het overal voldoende diep om te wing- of windfoilen.

Op deze locatie is er voldoende (gratis) parkeerruimte.

Adres: Zeewolderdijk, Zeewolde. Coördinaten: 52.348000, 5.537199

Boek nu een privéles