Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,8/5 sterren

Privéles wind of wingfoilen

De snelste en meest effectieve manier van leren

Privéles wind of wingfoilen – € 59,- per uur p.p. (minimaal 2 uur)

Wil je maximale aandacht en de snelste progressie maken? Met een privéles windfoilen of wingfoilen krijg je het onder begeleiding van CWO gecerficeerde instructeurs het gegarandeerd snel onder de knie. Of wil je juist je techniek verbeteren of die ultieme tric leren? Dan gaan we o.b.v. een voor jou om maat gemaakt plan aan de slag.

De privélessen kosten € 59,- per uur per persoon, met een minimale lesduur van 2 uur. De prijs is exclusief het gebruik van windfoil of wingfoilmateriaal. Privélessen geven wij aan maximaal 2 personen tegelijk.

priveles wingfoilen

Lesopzet leren windfoilen of wingfoilen

Wil je leren windfoilen of wingfoilen, dan starten we de priveles altijd met een korte theoretische uitleg.

Voordat je met de instructeur het water opgaat, kijken we samen naar de afstelling van je materiaal, zodat we zeker zijn dat je met de best mogelijke set up het water opgaat.

Het grootste gedeelte van de les ben je zelf aan het oefenen op je eigen set en krijg je direct feedback en/of instructies van de instructeur.

Advanced privéles windfoilen of wingfoilen

Wil je techniek verbeteren of wil je de foilende gijp leren of de tuning van je set up verbeteren? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. O.b.v. je wensen stemmen het lesplan met je af.

Na een korte theoretische instructie en/of tuning van het materiaal ga je samen met de instructeur het water op. De instructeur zal op het water je feedback en instructies geven.

Het grootste gedeelte van de privéles ben je zelf op je eigen set aan het oefenen.

priveles windfoilen

Kosten privéles & huur windfoil of wingfoil materiaal

Heb je geen eigen materiaal of wil je liever op ons materiaal lessen, dan kun je t.b.v. je les bij ons topmateriaal huren van de merken Starboard, Severne, AK, en F4 Foils. Ook kun je bij ons een wetsuit en helm huren. Hieronder vind je een overzicht van de kosten.

ItemKosten per uur
Privéles per uur (minimaal 2 uur) € 59,-
Huur board + foil € 28,-
Huur wing / tuigage / board / foil€ 17,-
Wetsuit € 5,-
Trapeze / Zwemvest / Schoentjes / Helm€ 3,-

Onze les- en testlocaties

Windfoilen Nederland maakt gebruik van 2 locaties waar de lessen gegeven worden en waar op afspraak windfoil en wingfoilmateriaal uitgetest kan worden. De locatie waar de les of testafspraak plaatsvindt wordt bepaald o.b.v. de windverwachting en windrichting.

Locatie Gooimeer Almere Haven

Onze ‘home base’ spot. Met de meeste windcondities en windrichtingen vinden de activiteiten plaats in Almere op het Gooimeer.

Het water is overal diep genoeg om veilig te foilen. Via een zandstrand kun je eenvoudig het water op.

Tevens kan er gebruik gemaakt worden van de kleedruimte en douches van de windsurfvereniging. Er is voldoende ruimte om (gratis) te parkeren.

Adres: Gooimeer Almere Haven: Gooimeerdijk West, Surfstrand Haven 2, 1353 CT Almere Haven.

Hookipabeach locatie Windfoilen Nederland vogelvlucht

Locatie Hoekipadijk Markermeer Lelystad

Deze locatie in Lelystad is een ideale locatie waar met name met Noord tot Noordoostelijke windrichtingen gefoild kan worden. Via een zandstrand van ca 20 meter breed kun je eenvoudig het Markermeer op. Op deze locatie is het overal voldoende diep om te wing- of windfoilen. Daarnaast hebben we daar geen last van waterplanten in het zomerseizoen.

Op deze locatie is er voldoende (gratis) parkeerruimte.

Adres: Hoekipadijk is: Markerstrekdam 2, 8242 NA Lelystad.

Boek nu een privéles