Openingstijden: Webshop: Mo-Fr 9:00 - 18:00
Rating 4,9/5 sterren

Jeugdjournaal windfoilen

Schrijver

Marco Boone

Onderwerp Nieuws
Gepubliceerd op

08/08/2019

Het Jeugdjournaal heeft bij Windfoilen Nederland een item opgenomen over windfoilen voor kids. Een groepje jonge enthousiaste windfoilers in de leeftijd van 9 tot en met 15 jaar hebben een demo gegeven en verteld waarom zij het windfoilen zo leuk vinden. We vonden het erg leuk om het enthousiasme van de kids te zien. Bekijk hieronder de uitzending van het jeugdjournaal.

Hoe kunnen kinderen leren windfoilen?

Net als volwassenen kunnen kinderen bij ons windfoillessen volgen. Het is wel belangrijk dat de kinderen al wel kunnen windsurfen en op z’n minst het volgende kunnen;

In de praktijk betekent dit, dat kinderen al ca 2 tot 3 jaar windsurfervaring hebben en dat ze op z’n minst rond de 10 jaar oud zijn. Mocht je twijfelen of je kids al voldoende ervaring heeft, bel of mail ons gewoon even.

Boeken en volgen windfoillessen

Elk weekend organiseren we windfoillessen. De lessen gaan al door vanaf 1 persoon en we gaan met maximaal 4 lessers tegelijk het water op. De lessen gaan door zolang het minimaal 10 graden is en er tussen de 10 en 20 knopen wind staat.

Je gebruikt van ons een geschikt board met een windfoil en gebruikt je eigen zeil. Heb je geen eigen zeil? Geen probleem, dat kun je bij ons huren. We hebben zelfs speciale, extra lichte, kinderzeilen vanaf 3,0m2!

Leer snel en goed windfoilen